Dita nis me vogëlushët e kopshtit “Borëbardha”, që mësojnë dhe gëzojnë në ambiente të ngrohta dhe komode.

Mirëmëngjesi 🌞,
Në kopshtin “Borëbardha”, ashtu si në të gjitha kopshtet e tjera në Kamëz📍🏫, vogëlushët gëzojnë ambiente super të ngrohta e kushtet më të mira ✅, si asnjëherë më parë.