“Dita Ndërkombëtare e Tolerancës”! Bashkë me Këshillin Rinor organizuam klubin e debatit mbi temën: “A duhet të ketë kufi liria e shprehjes”? Shpërndahen dhe çmime për më të talentuarit

ë kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tolerancës, sëbashku me Këshillin Rinor organizuam klubin e debatit🗣, ku me anë të mbrojtjes së argumenteve Pro 👍 dhe Kundër👎, diskutuam mbi temën “A duhet të ketë kufi liria e shprehjes?”.
Në përfundim të debatit konstruktiv, i cili kishte si qëllim përcjelljen e mesazhit mbi respektimin e mendimit të lirë dhe tolerancën në debat✅, juria përcaktoi 3 çmimet për argumentuesit më të mirë⬇️:
1️⃣Sildja Malometa;
2️⃣Geraldo Gjici;
3️⃣Erjon Çajka.
Faleminderit pjesëmarrësve për angazhimin serioz, takohemi përsëri në debate të tjera☺️, të cilat kanë si synim kultivimin e mendimit kritik👏.
#KlubiIDebatit