“Dita Ndërkombëtare e Rinisë”! Bashkia Kamëz qëndron pranë të rinjve duke i mbështetur dhe krijuar lehtësira në integrimin social-ekonomik të tyre

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, bashkëbiseduam me të rinjtë e Kamzës👥🗣 mbi pritshmëritë, sfidat dhe projektet e së ardhmes, të cilat fokusohen në integritetin, përkrahjen dhe zhvillimin e tyre✅.
Në 3 vite punë, Bashkia Kamëz është angazhuar sistematikisht në ndërmarrjen e politikave që ofrojnë mbështetje dhe lehtësira në integritetin social-ekonomik të tyre🆒.
Ju jeni e ardhmja e Kamzës, ne jemi mbështetja juaj☺️!
#12Gusht
#InternationalYouthDay