Dita e Verës festohet si asnjëherë më parë në Parkun e Paskuqanit! Kryebashkiaku Rakip Suli i pranishëm me qytetarët!

🎤🌼Festuam si asnjëherë më parë!
Super emocione dhe super atmosferë në koncertin e parë më madhështor në Parkun e Liqenit!🏞️✅
Të lumtur që sot qytetarët e Kamzës festojnë në parkun e tyre😍.