Dita e dytë e panairit të librit “Kamza Lexon”! Pjesmarrës njerëz të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personalitete të nderuar!

Dita e dytë e panairit të librit📓📙📚 “Kamza Lexon”!
Të nderuar nga prezenca e njerëzve të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personaliteteve të nderuar🔽
📍Fatos Kongoli (Shkrimtar)
📍Fatmira Nikolli (Gazetare)
📍Donikë Dabishaveci (Poete nga Kosova)
📍Nurie Emrullahi (Poete nga Maqedonia e Veriut)
📍Ahmet Prençi (Shkrimtar)
📍Vlora Ademi (Poete)
📍Adil Olluri (Shkrimtar)
Bashkëbiseduam mbi librin dhe rëndësinë e tij mbi shoqërinë dhe të rinjtë, impaktin dhe ndikimin që ka leximi në zhvillimin shoqëror😊
Risi dhe krenari që për herë të parë edhe Kamza po zhvillon panairin e librit!
#PanairiKamëz
#KamzaLexon