“Dita Botërore e të Moshuarve”! Kryetari Rakip Suli në Qendrën Polivalente Kamëz: Mirënjohje, kujdes dhe respekt për çdo të moshuar

Sot me Drejtoreshën e Shërbimit Social Shtetëror Znj.Reme Lala, Drejtoreshën e qendrës Znj.Lumturie Abazi, me mbështetjen e projektit ”Bashkitë për në Europë”, tek “Qendra Polivalente Ditore”, Kamëz 📍
Me të moshuarit 👵🏻👴🏻 të cilët janë ata që na duan dhe kujdesen më së shumti për ne🤗
Ndaj dhe ne gjejmë gjithmonë kohë të ndajmë momente argëtuese, biseda e takime të shpeshta me ta 🫂
Gëzuar 1 Tetorin të gjithë gjyshërve të Kamzës 🥰
#DitaBotëroreeTëMoshuarëve 👵👴