“Dita Botërore e Mjedisit”! Mesazh sensibilizimi nga fëmijët e kopshtit “Xixëllonja” në Valias

Në Ditën Botërore të Mjedisit, duarartët e kopshtit “Xixëllonjat”, në Valias, na sensibilizuan se secili nga ne mund të kontribuojë në mbrojtjen dhe kujdesin ndaj mjedisit🍀🌳.
Të gjithë sëbashku në mbrojtjen e mjedisit. Ndryshimi fillon nga ne, ndaj le të jetë çdo ditë #DitaBotëroreEMjedisit.
Duaje mjedisin, duaje të ardhmen💚.