Dita Botërore e Librit! Përfaqësues të World Vision dhe UET PRESS vizitojnë Bashkinë Kamëz dhe priten nga kryebashkiaku Rakip Suli

Në Ditën Botërore të Librit 📚 kisha kënaqësinë të prisja znj.Suela Bala, kryeredaktore e shtëpisë botuese UET PRESS, z.Rudolf Marku, shkrimtar dhe poet lauerat 2021, z.Endri Teta, World Vision Team Leader Tiranë dhe znj.Urime Sena, përfaqësuese e World Vision, në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të kësaj dite sëbashku me nxënësit e klubit të librit të Pallatit të Kulturës “Artan Cuku” Kamëz!

Faleminderit të gjithëve për angazhimin🙏, në veçanti faleminderit #WorldVision, për librat e dhuruara për Bibliotekën e Kamzës.
Libri është pasuri, le t’i inkurajojmë të rinjtë drejt tij✅, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.

#23Prill #DitaBotëroreeLibrit #WorldBookDay