“Dita Botërore e Librit”! Kryetari Rakip Suli pret në zyrë dhe bashkëbisedon me shkrimtarin dhe gazetarin e mirënjohur, Z. Enkel Demi, dhe përkthyesen, Znj. Aida Baro

📕📒📗Sot në Ditën Botërore të Librit, kisha kënaqësi të prisja në zyrë dhe të bashkëbisedoja me shkrimtarin dhe gazetarin e mirënjohur, Z. Enkel Demi, dhe përkthyesen, Znj. Aida Baro📍

Me nxënësit dhe të rinjtë e klubit të librit, dashamirës të letërsisë, biseduam mbi rëndësinë e paçmuar të librit, në formësimin intelektual dhe zhvillimin e mëtejshëm📕📒✅

E ardhmja jonë, në duar të sigurta😍