“Dita Botërore e Diabetit”! Ndërgjegjësim dhe informim i qytetarëve për tu kontrolluar, trajtuar dhe mbajtjen në kontroll të sëmundjes.

Në kuadër të Ditës Botërore të Diabetit, ishim pranë qytetarëve dhe të moshuarëve përmes konsultave dhe matjes së diabetit 👤, me qëllim informimin e tyre mbi kujdesin shëndetësor, trajtimin dhe mbajtjen nën kontroll të diabetit✅.
Duajeni shëndetin dhe jetën tuaj ❤️!
#DitaBotëroreEDiabetit
#BashkiaQëDuam