“Dita Botërore e Diabetit”! Bashkia Kamëz në bashkëpunime me Shoqatën e Diabetit në Shqipëri, vijon konsultat dhe ekzaminimet falas të personave të diagnostikuar me diabet

Në kuadër të Ditës Botërore të Diabetit dhe në zbatim të marrëveshjes së bashkëpunimit me Shoqatën e Diabetit në Shqipëri ✅, vijojnë konsultat dhe ekzaminimet falas me personat e diagnostikuar me diabet👤.
🕑 Ju rikujtojmë se ju mirëpresim çdo të mërkurë dhe të premte, nga ora 09:00 – 13:00, në ambientet e Pallatit të Kulturës “Artan Cuku” Kamëz📍, për të përfituar falas shërbimet.
Kujdesje dhe vëmendje për çdo kategori❤️.