Dhurata dhe momente të mrekullueshme me fëmijët e Qendrës Multifunksionale në Valias

Valias 📍– Në prag të mbylljes së një viti me përkujdesje, angazhim e shërbim të pakushtëzuar ndaj fëmijëve të mrekullueshëm ❤️ të Qendrës Multifunksionale, në bashkëpunim me #WorldVisionAlbania🤝, sollëm magjinë e festave, duke ndarë momente dashurie e dhurata 🎁, me secilin prej tyre.
Sa shumë festë na sollët sot 😍!
Argëtimi, kujdesi dhe integriteti juaj do të mbetet prioriteti ynë🥰!
#DhjetoriIFestave