Ceremoni diplomimi për të vegjlit e kopshteve në Kamëz! Vëmendje dhe përkushtim maksimal ndaj jush!

🪄Tashmë kënaqësinë e ceremonisë së diplomimit e përjetojmë që në kopsht🏫.
Kësaj here emocionet na vijnë nga kopshti “Bota e Luleve”🌸, ku vogëlushët hodhën kapelet🎓, drejt rrugës së dijes e shkollimit📚 , aty ku vëmendja e përkushtimi ynë nuk do të mungojnë asnjë moment ❤️.
Jeni frymëzim😍!
#KamzaVetëmPërpara
#PërFëmijëtTanë