“Çerdhja në Babrru hap dyert shumë shpejt”, kryebashkiaku Suli: Standarte dhe cilësi bashkëkohore me kuzhinë , sistem ngrohje dhe ambientin e fjetjes për vogëlushët

Investimet në arsim kanë qenë në fokusin e kryetarit të bashkisë që ditët e para të punës së tij duke e etiketuar arsimin dhe infrastrukturën arsimore si objektivin kryesor ku duhet ndërhyrë dhe ku duhen bërë investime.

Nga Kamza e Bathorja, Laknasi, Valiasi, Paskuqani dhe Babrroi janë hapur kantiere ku janë ndërtuar dhe rikonstruktuar objekte arsimore.

Një nga premtimet e kryetarit Rakip Suli ka qenë dhe çerdhja në Babrru, e cila kishte vite që kishte degraduar dhe ishte lënë në mëshirë të fatit, ndërsa sot ajo është një realitet i mrekullueshëm, që do të hapi dyert për 130 vogëlushë të zonës me cilësi dhe standartet më të mira.

Godina do jetë me ambiente komode, kuzhinën dhe ushqimin, këndin e lojrave, sistemin e ngrohjes më të mirë dhe fjetjen.

Lajmin e jep vetë kryebashkiaku Suli në rrjetin social Facebook ku thotë:

Mirëmëngjes ! E nisëm javën me çerdhen e re në Babrru-Qendër, të ndërtuar me standarte dhe cilësi bashkëkohore ku përfshihen kuzhina moderne, sistemi i ngrohjes qëndrore, ambienti i fjetjes dhe këndi i lojërave për 130 vogëlushë të zonës! Shumë shpejt hap dyert falë mbështetjes nga SDC dhe ADA! Faleminderit#RDPA dhe #FSHZH