Bashkia Kamëz vijon punën në terren cdo ditë, rehabilitohet zona problematike me ujra të zeza mbi sipërfaqe

Bashkia Kamëz dhe kryetari Rakip Suli vazhdojnë punën në terren për zgjidhjen e problematikave emergjente që ka qyteti dhe banorët e Kamzës.Një nga cështjet e shumta të lëna pas dore nga ish-kryetari por që vështirësojnë jetesën e komunitetit të zonës ishte dhe kjo vatër pisllëku dhe burimi sëmundjesh që falë ndërhyrjes së bashkisë u zgjidh. Mesa duket ish kryetari merrej më tepër me furnizimin e PD me burime njerzore për protestat e saj 6 mujore dhe jo me hallet dhe problemet e qytetareve te Kamzës.

Ja postimi i kryetarit Suli: