Bashkia Kamëz promovon sportin dhe aktivitetin fizik, me qëllim rritjen dhe edukimin e brezave të shëndetshëm

Kupa rinore “SFIDA 2024”⚽️🏀🏈!
Promovojmë sportin dhe motivojmë të rinjtë e shkollave të Kamzës, që të angazhohen në aktivitete sportive në disiplina të ndryshme, duke garuar dhe sfiduar njëri tjetrin🏸🏅⛹️‍♂️🏉
Aktiviteti sportiv ndikon në rritjen dhe edukimin e brezave të shëndetshëm📍