“Bashkia Kamëz nderon figurën e alpinistit të shquar dhe një nga udhërrëfyesit më të mirë në Shqipëri, Ndoc Ded Mulaj”! Rruga në Lagjen-1 në Bathore merr emrin e tij

Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugës “Ndoc Ded Mulaj” në Bathore, Lagja-1, në nderim për figurën e shquar të alpinistit, specialistit të mjedisit dhe personalitetit që promovoi çdo skaj të veriut📍
Për promovimin e tij të Alpeve të Veriut dhe si një nga udhërrëfyesit më të mirë në Shqipëri, Bashkia Kamëz vendosi të nderojë figurën e tij të shquar.