Bashkia Kamëz i vendos emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Hekuran Deda një prej rrugëve në qytet

Në shenjë nderimi dhe mirënjohje, bashkia Kamëz i vendos emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Hekuran Deda një rruge në Laknas.

Kryetari i Bashkisë Rakip Suli në rrjetin social Facebook shkruan:

Në shenjë nderimi e mirënjohje 🙏🏻të viktimave të pafajshme të 21 janarit, Bashkia Kamëz vendosi që një prej rrugëve të Kamzës do të mbajë emrin e “Dëshmorit të Atdheut”, Hekuran Deda🌹!
21 Janar – Përkujtojmë për të mos harruar! 🙏🏼