Bashkia Kamëz ftesë për në konkursin në kuadër të “Ditës Botërore të Aftësive të të Rinjve”

🔊Jeni të rinj dhe të reja nga mosha 15-25 vjeç❓
🔊Jeni banor i Bashkisë Kamëz❓
🔊Keni aftësi por nuk keni mundësi ku t’i shprehni ato❓
Ju ftojmë të bëheni pjesë e konkursit në kuadër të Ditës Botërore të Aftësive të të Rinjve pranë Bashkisë Kamëz, me datë 15 Korrik 2020.

Për më shumë informacion, Ju lutem na shkruani📝, në faqen zyrtare të Bashkisë në FB.
📢📢 NXITONI, aplikimet përfundojnë me datë 12 Korrik 2020!