Bashkia Kamëz ftesë për në konkursin në kuadër të “Ditës Botërore të Aftësive të të Rinjve”

?Jeni të rinj dhe të reja nga mosha 15-25 vjeç❓
?Jeni banor i Bashkisë Kamëz❓
?Keni aftësi por nuk keni mundësi ku t’i shprehni ato❓
Ju ftojmë të bëheni pjesë e konkursit në kuadër të Ditës Botërore të Aftësive të të Rinjve pranë Bashkisë Kamëz, me datë 15 Korrik 2020.

Për më shumë informacion, Ju lutem na shkruani?, në faqen zyrtare të Bashkisë në FB.
?? NXITONI, aplikimet përfundojnë me datë 12 Korrik 2020!