Bashkia Kamëz dhe Federata Shqiptare e Karatesë organizuan Kampionatin Ndërkombëtar të Karatesë “Kamza Open 2022

Bashkia Kamëz dhe Federata Shqiptare e Karatesë organizuan Kampionatin Ndërkombëtar të Karatesë “Kamza Open 2022”, në ambientet e shkollës “Hilary Clinton”🏅🏋️‍♂️🏋️‍♀️

39 klube, nga 6 shtete pjesmarrëse me 420 sportistë.

Faleminderit për bashkëpunimin Kryetarit të Komitetit Olimpik Shqiptar, Z. Fidel Ylli , Zv.Ministrit të Arsimit dhe Sportit, Z. Endrit Hoxha, Zv. Presidentit të Federatës Shqiptare të Karatesë, Z. Luftar Kurti, gazetarin e mirënjohur të sportit, Z. Dëfrim Methasani dhe pjesmarrësve nga shtetet e tjera si më poshtë🔽

🏅Kryetari i Unionit të Karatesë së Maqedonisë së Veriut, Z. Halim Hajredini
🏅Kryetari i Unionit Kombëtar të Karatesë së Malit të Zi, Z. Skënder Tahiraj
🏅Kryetari i Federatës së Karatesë së Kosovës, Z. Avni Gashi

Urime për fituesit☑️
Vendi 1️⃣ : Kamza🏅🏋️‍♂️
Vendi 2️⃣: Ulqini🏅
Vendi3️⃣: Lushnja🏅