Bashkë me Ministrin e Brendshëm Taulant Balla, u takuam me ekipin e MZSH Kamëz. Falenderime për ndërhyrjet profesionale dhe në kohë rekord!

🔴Kamëz📍 Me ekipin e Shërbimit Zjarrfikës👩‍🚒👨‍🚒🚒🧯të cilët i falenderova për ndërhyrjen profesionale në kohë gjatë një aksidenti automobilistik👏Kemi hyrë në një fazë të re transformimi sa i përket mbështetjes me mjete dhe pajisje, trainimit dhe sistemit të gradave, por edhe për trajtimin e duhur financiar të këtij shërbimi.