Bashkë me Kryetaren e Kuvendit Znj.Lindita Nikolla dhe Ministren e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj.Bora Muzhaqi, në një takim në Bibliotekën e re dhe Qendrën Rinore në Kamëz.

📍Bashkë me Kryetaren e Kuvendit Znj.Lindita Nikolla dhe Ministren e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj.Bora Muzhaqi, në një takim në Bibliotekën e re dhe Qendrën Rinore në Kamëz.
🤝Falë mbështetjes së Ministrisë së Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Agjensia Kombëtare e Rinisë, mundësoi rikonstruksionin e Bibliotekës në kuadër të projektit ” Bashkë për Një Rini Aktive” me mjedise komode, infrastrukturën e duhur e qindra tituj librash 📚 , duke u kthyer në hapësirën më të dashur për të rinjtë✅.
Në mbështetje të të rinjve ❤️
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#KamzaeTëRinjëve 🔛🔝