Bashkë me Kryetaren e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla dhe Ministren e Arsimit, Znj. Ogerta Manastirliu në shkollën e re “Lidhja e Prizrenit”, për të inkurajuar të rinjtë në zgjedhjen e zanatit si çelës drejt suksesit

#ZgjidhZanatin👩‍🍳👨‍🌾👨‍🍳👩‍💻👨‍🔧👨‍🏭
📍Në shkollën e re “Lidhja e Prizrenit” në #Kamëz, për të inkurajuar të rinjtë për zgjedhjen e zanatit, si çelësi i suksesit për të zhvilluar aftësitë e tyre, për punësimin e sigurt dhe një të ardhme më të mirë.
#ZgjidhZanatin👩‍🍳👨‍🌾👨‍🍳👩‍💻👨‍🔧👨‍🏭
#ÇelësiiSuksesit🔑⭐️
#PunëeSigurt ✅
#VetëmPërpara➡️ 🇦🇱