Bashkë me Kryetaren e Kuvendit, Znj.Lindita Nikolla dhe Ministren e Arsimit dhe Sportit, Znj. Ogerta Manastirliu gjatë inagurimit të shkollës 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”, në Paskuqan

Bashkë me Kryetaren e Kuvendit, Znj.Lindita Nikolla & Ministren e Arsimit dhe Sportit, Znj. Ogerta Manastirliu gjatë inagurimit të shkollës 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”, në Paskuqan📍
Një tjetër institucion arsimor 🏫 i ndërtuar nga e para, me gjithë standardet më të mira europiane për 6️⃣0️⃣0️⃣ nxënës të zonës✅
Krenarë për infrastrukturën arsimore model që kemi ndërtuar në Kamëz😊
#BashkiaQëDuam✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#ArsimiQëDuam😊