Bashkë me fëmijët dhe stafet edukative të çerdheve dhe kopshteve, i shtuam edhe 250 pemë të tjera Parkut të Paskuqanit

🌿Në simbolikë të përkushtimit, punës fisnike e të palodhur në kopshtet e çerdhet tona🏫🥰, bashkë me vogëlushët dhe stafet edukative i shtuam parkut edhe ➕2️⃣5️⃣0️⃣ pemë të tjera.
Falënderoj Fondacionin “ Kisha Ungjillore Baptiste Bathore “ që iu dhuroi disa çaste lumturie engjëjve tanë😇 me dhuratat e shpërndara 🎁.
T’i gëzohemi dhe vitit që po vjen 🎅ku kujdesi e dashuria ndaj vogëlushëve do të mbetet kryefjala e punës sonë ✅ .
#DhjetoriIFestave