Atelier me punime, nga nxënësit e shkollave “Jashar Hoxha” dhe “Gramoz Palushi”, në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Në Liqenin e Paskuqanit📍, ku nxënësit e shkollës “Jashar Hoxha” dhe gjimnazit “Gramoz Palushi” 👤, organizuan një atelier me punime me mjete të riciklueshme, të cilëve në shenjë vlerësimi dhe falenderimi u shpërndamë çertifikata dhe dhurata simbolike, për punimet më të mira🏅.
Gjithashtu, sëbashku me përfaqësuesit e #UNDP dhe përfaqësuesit e Organizatës #Mileocontakt, fitues të projektit ReLOaD2, financuar nga BE dhe zbatuar nga UNDP, pasi inspektuam punimet për ndërtimim e pedonales së re, i shtuam parkut edhe 92 pemë të tjera 🌲.
#ReLOaD2 #BE #UNDP #BashkiaKamëz