Arsimi që Duam/ Shumë shpejt gati çerdhja publike në Valias të Vjetër me standarte bashkëkohore

Valiasi i Vjetër sot ndryshon si nata me ditën po ta krahasosh me Valiasin e para 3 vitesh, ku zona ishte lënë pa investime dhe në harresë totale.

Sot pas ndërtimit të lagjes së re me blloqe pallatesh, hapsirave kreative dhe kopshtit, vijon puna për ndërtimin e çerdhes publike të zonës.

Një tjetër investim bashkëkohor me kushte dhe standarte europiane për të vegjlit dhe prindërit, që shumë shpejt do çojnë fëmijët e tyre atje.

Lajmin e jep kryetari i Bashkisë Rakip Suli në rrjetin social Facebook: