“Arsimi i gjeneratës tjetër”! Në 3 vite punë, transformuam infrastrukturën arsimore, duke investuar në 8 shkolla dhe mbi 30 objekte arsimore në total

Mirëmëngjes☺️,
Në 3 vite punë, transformuam infrastrukturën arsimore🏫, duke investuar edhe në 8️⃣ shkolla⬇️:
📌Shkolla“Jashar Hoxha”, Paskuqan;
📌Shkolla “Halit Coka”, Bathore;
📌Shkolla “Tahir Sinani”, Paskuqan;
📌Shkolla “Dom Nikollë Kaçorri”, Laknas;
📌Shkolla “Kamza e Re”, Kamez 3;
📌Shkolla “Ahmet Zogu”, Bathore;
📌Shkolla e mesme “Ibrahim Rugova”;
📌Shkolla e mesme “Isa Boletini”.
Faleminderit #QeverisëRama dhe #EU4Schools, për mbështetjen dhe financimin në transformimin e këtyre shkollave, të cilat ofrojnë sot kushtet dhe standartet më të mira europiane✅, ku përfshihen edhe pajisja me laboratorë kimie/fizike/biologjie/informatike 🌡dhe palestra.
#PërBashkinëQëDuam
#PërArsiminQëDuam, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli