“Arrihet objektivi i 10.000 pemëve”: Kryebashkiaku Rakip Suli e nis javën me mbjelljen e pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Në pak kohë sot kemi arritur të krijojmë një park në qytetin e Kamzës.

Falë vullnetit dhe këmbënguljes së kryetarit të Bashkisë z.Rakip Suli sot qytetarët e Kamzës dhe Paskuqanit kanë parkun e tyre ku mund të argëtohen dhe të kalojnë kohën e lirë.

Aksioni i mbjelljes së pemëve nuk ka ndaluar asnjë moment dhe sot jemi para faktit që objektivi i 10.000 pemëve është arritur.

Kryebashkiaku Rakip Suli e nisi javën nga Liqeni i Paskuqanit ku dha lajmin e kapjes së këtij objektivi.

Më posht postimi në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: