Argëtim dhe festë në kampin veror në shkollën “Ahmet Zogu

Vizituam kampin veror në shkollën “Ahmet Zogu”📍, ku jo vetëm u argëtuam, por edhe festuam ditëlindjen e të voglës Anduena🎉.
Faleminderit #fondacionijoscelyn dhe #WorldVision për bashkëpunimin në zbavitjen dhe zhvillimin e mëtejshëm të këtyre fëmijëve🧮😊.
#WorldVision
#fondacionijoscelyn
#KampiVeror
#ArgëtohemiSëBashku