Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore, super atmosferë në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Super atmosferë në parkun e Liqenit të Paskuqanit 📍, me ritme, këngë e valle nga artistët e Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore🎤🎷💃.
Faleminderit për emocionet e dhuruara😊😍.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#ArtKulturë