Ambasador Evropian i Ri? Ja si mund të aplikojnë të rinjtë nga Kamza

A jeni midis 18 dhe 29 vjeç?
Të apasionuar pas artit, kulturës, sportit apo mjedisit?
A jeni gati të frymëzoni dhe të sillni ndryshimin?
Atëherë mos humbisni mundësinë tuaj për t’u bërë një Ambasador Evropian i Ri❗
Aplikimi është i lehtë, thjesht plotësoni formularin e aplikimit në internet dhe dërgoni videon tuaj 1 minutëshe deri më 15 korrik në WeBalkans

Are you between 18-29?
Passionate about art, culture, sport or the environment?
Ready to inspire change and make a difference?
Then don’t miss your chance to become a Young European Ambassador❗
Applying is easy, just fill in the online application form and send your 1 min video by 15 July to WeBalkans
Say #YEStoYEA!
European Commission
EU Neighbourhood & Enlargement
European External Action Service – EEAS