Aktivitete të larmishme në mbyllje të projektit “Mjedis i Pastër”, falë mbështetjes së EU4Municipalities, në shkollat “Isa Boeltini” dhe “Dom Nikollë Kaçorri”

Në gjimnazin “Isa Boletini” dhe shkollën “Dom Nikollë Kaçorri📍, në mbyllje të projektit “Mjedis i pastër, arsim i shëndetshëm e cilësor në shkolla”, financuar nga BE-ja, me pjesëmarrjen e ⬇️:
📌Znj.Marie Augouy, përfaqësuese e Delegacionit të BE-së në Shqipëri;
📌Znj.Adelina Farrici, drejtore ekzekutive e Shoqatës për Autonomi Vendore;
📌Z.Elton Stafa, përfaqësues i projektit EU4M;
📌Z.Laim Krrashi, përfaqësues i “Isa Boletini”;
📌Znj.Mersida Guxha, përfaqësuese e “Dom Nikollë Kacorri”;
📌Znj.Rebeka Sulejmani, përfaqësuese Bashkia Kamëz.
Faleminderit EU4Municipalities për mbështetjen e financimit të projektit për të realizuar aktivitetet e larmishme në objektet arsimore🏫✅, si:
📌Aksione pastrimi;
📌Vendosje koshash për ndarjen e mbetjeve;
📌Mbjellje pemësh e lulesh;
📌Vizatimin e muraleve.
Mirënjohje për ekogrupet, të cilët u ndërgjegjësuan në pastrimin dhe kujdesin për mjedisin 🌿💚.
#EU4municipalities