Aktivitete me të rinjtë në Bashkinë Kamëz, në kuadër të projektit “Bashkitë për në Europë”!

Vijojmë me aktivitetin “Konkurs me të rinjtë e gjimnazeve të Bashkisë Kamëz”, me mbështetjen e projektit “Bashkitë për në Europë” 🇪🇺.
Përmes argumenteve e diskutimeve🗣️, të cilët kanë në fokus informimin dhe edukimin e të rinjve mbi BE, realizuam një debat konstruktiv, ku u dhanë tre cmime trofe për gjimnazet me performancën më të mirë si vijon:
1️⃣Gjimnazi “Gramoz Palushi”;
2️⃣Gjimnazi “Ibrahim Rugova”;
3️⃣Gjimnazi “Isa Boletini”.
Gjithashtu u dhanë certifikata dhe libra për secilin pjesëmarrës.