Aktivitet plot hare në Pallatin e Kulturës me rapsodë nga Kamza, Maqedonia e Veriut, Lugina e Preshevës dhe grupit polifonik “Tomorrica” nga Skrapari

Plot hare Pallati i Kulturës “Artan Cuku” nga interpretimi emocionues i rapsodëve më të mirë nga Kamza, Maqedonia e Veriut, Lugina e Preshevës dhe grupit polifonik “Tomorrica” nga Skrapari, të cilët na nderuan me pjesëmarrjen e tyre në festivalin “Trojet Tona” 🥁🎷, të mbajtur për 2 netë radhazi, që mblodhi bashkë të madh e të vogël❤️.
Faleminderit për çdo emocion e notë patriotike që na dhuruat😍.
#KamzaFeston🎼
#KamzaVetëmPërpara➡️