Aktivitet në Ditën Botërore të Depistimit të Kancerit të Gjirit

Në Ditën Botërore të Depistimit të Kancerit të Gjirit🎀, ju bëjmë thirrje të gjitha nënave, grave, vajzave të ndërgjegjësohen për nevojën dhe rëndësinë e kontrolleve, për parandalimin dhe zbulimin në kohë të kësaj sëmundjeje.
Në këtë betejë ju nuk jeni vetëm💪!
E FORTË SI NJË GRUA 🩷!