8 Marsi/ Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë mësuesit pensionistë: Mirënjohje për kontributin, arritjet dhe edukimin e brezave ndër vite

Kryebashkiaku Rakip Suli priti ditën e sotme në zyrë disa nga mësuesit pensionistë.

Ai i falenderoi dhe u shprehi mirënjohje për punën e tyre në edukimin e brezave ndër vite.

Në shenjë mirënjohje kryebashkiaku i’u dha çertifikata mirënjohje për kontributin e tyre.

Ja postimi në rrjetin social Facebook i kryetarit Rakip Suli: