“8 Dhjetori”! Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë presidentët e shkollave të Kamzës

Rinia është e ardhmja dhe energji që nuk shteron kurrë! 8 Dhjetori i gjen të rinjtë e Kamzës si kurrë më parë, me mbështetje maksimale nga Bashkia dhe me kushte komode në institucionet arsimore ku ata mësojnë.

Falë vëmendjes së veçantë të kryetarit Rakip Suli, sot çdo i ri në Kamëz ndihet më i motivuar për të dhënë më të mirën e tij, pasi sot u janë krijuar kushtet dhe suporti me bursa financiare për ekselentët dhe me një infrastrukturë arsimore totalisht të transformuar.

8 Dhjetorin e rinisë kryebashkiaku Rakip Suli zgjodhi ta urojë sëbashku me presidentët e shkollave të Kamzës, të cilët i priti në zyrë dhe i siguroi për mbështetje maksimale nga Bashkia që ai drejton.

Ja postimi në Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: