70 pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit!

➕7️⃣0️⃣ pemë 🌲iu shtuan Parkut të Liqenit të Paskuqanit me kontributin e Kapiten Mir Zoti dhe Xhuljo Zoti 👏
Ky do të jetë viti i punëve të mëdha 🥰!
#ParkuILiqenit #Paskuqan
#KamzaVetëmPërpara▶️