600 pemë të tjera rë cilat i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, si dhuratë nga Agjensia Kombëtare e Pyjeve

Mirëmëngjesi,
E nisëm ditën me mbjelljen e 600 pemëve të tjera rë cilat i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, si dhuratë nga Agjensia Kombëtare e Pyjeve☘️💚✅
Faleminderit për kontributin e dhënë, dhe një ftesë të sinqertë për këdo që dëshiron ti bashkohet aksionit tonë të mbjelljes së pemëve😍💚
#ParkuIPaskuqanit✅
#GREEN✅