600 pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit

➕6️⃣0️⃣0️⃣pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të Z. Mariglen Shamku.
Faleminderit kujtdo që me kontributin e tyre fisnik, dita ditës pasurojnë këtë hapësirë të gjelbër🌲, që tashmë është kthyer në pasurinë e qytetit dhe qytetarëve✅🤗.