550 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit falë kontributit të #WorldVisionAlbania

➕5️⃣5️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të #WorldVisionAlbania, miqëve tanë besnikë në këto 4 vite🤝, me përfaqësimin e drejtoreshës ekzekutive, znj.Eljona Boce dhe drejtorit për qarkun Tiranë, z.Endri Teta.
Faleminderit për fisnikërinë e treguar👏🙏.
3 Prill 💚 3️⃣2️⃣, 6️⃣3️⃣9️⃣ pemë !