500 pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit!

➕5️⃣0️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit☘️🌱✅
Fundjavë të mbarë nga Parku që i ka dhënë jetë dhe gjallëri qytetit💚
#Paskuqani #Parku💚
#BashkiaQëDuam😍