50 pemë të tjera shtohen në Parkun e Paskuqanit, falë kontributit të Z. Rexhep Selmani

Mirëmëngjes😊,
➕5️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të z.Rexhep Selmani.
Faleminderit për kontributin dhe fisnikërinë e treguar👏🙏.
28 Shkurt 💚 3️⃣1️⃣, 5️⃣5️⃣1️⃣ pemë !