50 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit falë kontributit të trajnerit të futbollit Z. Kevin Gega dhe çunat e “Akademia Kamza Sport”

Mirëmëngjes😊
🌳🌴🎋Nga Parku i Liqenit të Paskuqanit, ku bashkë me trajnerin e Futbollit Z.Kevin Gega dhe çunat “Akademia Kamza Sport”, i shtuam parkut edhe ➕5️⃣0️⃣ pemë të tjera😍✅