50 pemë dhe 70 ullinj i shtohen Parkut të Paskuqanit, falë kontributit të drejtoreshës së Shkollës Profesionale Znj. Ornela Çerpia dhe Z. Sokol Prençi

Mirëmëngjesi ☀️,

+5️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtuam Parkut të Paskuqanit falë kontributit të drejtoreshës së Shkollës Profesionale Kamëz, Znj. Ornela Çerpia së bashku me stafin dhe nxënësit si edhe +7️⃣0️⃣ ullinj u mbollën nga Z. Sokol Prençi🌴🌲🌳🎋

Faleminderit për kontributin e dhënë😍

#ParkuILiqenit🌅
#PaskuqaniGreen💚
#BashkiaQëDuam✅