5 Maji, Dita e Dëshmorëve të Atdheut! Kryebashkiaku Rakip Suli në familjet e ish policëve Dëshmorë të Atdheut, Zylfi Sulmataj dhe Selman Lena

5 Maji, dita për të nderuar të gjithë Dëshmorët e Atdheut, ata që dhanë jetën për liri🇦🇱🇦🇱
Ishim sot në familjet e ish policëve Dëshmorë të Atdheut:
Zylfi Sulmataj në Bathore dhe Selman Lena në Paskuqan, në respekt të veprës së tyre dhe shërbimit shembullor ndaj Atdheut🇦🇱🇦🇱
Lavdi përjetë🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱