430 pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit!

Parku i Liqenit të Paskuqanit, po bëhet dita-ditës edhe më i bukur 💚🥰, falë kontributit të qytetarëve dhe bizneseve.
Sëbashku me z.Fitim Bajraktari, z. Eduart Gera, z.Fadil Shahini, z.Namik Shahini dhe z.Edmond Nurcellari i shtuam parkut edhe 4️⃣3️⃣0️⃣ pemë të tjera.
Përzemërsisht faleminderit 👏.
#GoGreen