40 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit, falë kontributit të Z. Dilaver Peposhi

Mirëmëngjes😊,
➕4️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të z.Dilaver Peposhi.
Faleminderit për kontributin dhe fisnikërinë e treguar👏🙏.
27 Shkurt 💚 3️⃣1️⃣, 5️⃣0️⃣1️⃣ pemë !